Kinesitherapie

Thibaud Schilders

Thibaud Schilders studeerde met onderscheiding af als Master in de Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie aan de Katholieke Universiteit Leuven met specialisatie in Musculoskeletale Revalidatie en Sportkinesitherapie.

Naast Algemene Kinesitherapie en Sportkinesitherapie kunnen patiënten bij Thibaud ook terecht voor Revalidatie (o.a. postoperatief).

Thibaud heeft een uitgebreide achtergrond in verschillende sporten wat bijdraagt tot een kwaliteitsvolle kinesitherapeutische behandeling bij sportletsels.

Eén van de behandelmethodes die door hem worden gebruikt is ‘dry needling’. Dit is een methode waarbij bepaalde spieren, verantwoordelijk voor uw pijn, met een fijn naaldje worden aangeprikt, dit met als doel de spieren snel en langdurig te ontspannen.

Op 1 oktober 2020 is hij begonnen als kinesitherapeut in het team van Multidisciplinair Centrum Tremelo. Hij is sinds 1 juni 2022 gedeconventioneerd.

U kan online een afspraak kinesitherapie maken bij Thibaud, of hem contacteren op 016 84 70 88 of via kine@mctremelo.be.

Truus Minten

Truus Minten is afgestudeerd aan de KU Leuven als master in de revalidatiewetenschappen en kinesitherapie met specialisatie musculoskeletale revalidatie optie sport.

Truus is al 15 jaar gepassioneerd door volleybal op hoog niveau. Door via deze weg in contact te komen met kinesitherapie is haar interesse hierin, met in het bijzonder sportrevalidatie, ontstaan.

Je kan bij Truus terecht voor algemene kinesitherapie, sportrevalidatie, functionele revalidatie, postoperatieve revalidatie,…
Truus is gedeconventioneerd.

U kan online een afspraak kinesitherapie maken bij Truus, of haar contacteren op 016 84 70 88 of via kine@mctremelo.be.

Praktisch

Breng volgende documenten zeker mee voor de eerste sessie kinesitherapie:

  • Identiteitskaart
  • Voorschrift van de arts (max. 2 maanden oud)
  • Klevertje van de mutualiteit
  • Medische gegevens indien beschikbaar (verslagen, beelden en resultaten van onderzoeken, operatienummer)

Graag aangepaste kledij (sportief) voor de behandelingen/oefentherapie.

Tarieven kinesitherapie

Tarieven 2023:
-Eerste afspraak nieuwe patiënt: 42 €
-Vervolgafspraak: 32 €